Client:

Madame Bijoux
Copenhagen

Overview:

Madame Bijoux Copenhagen er en smykkedesigner kendt for sine boheme-inspirerede designs.

Hendes smykker er unikke og udstråler en frisindet stemning, hvilket gør dem perfekte til dem, der elsker at udtrykke sig gennem mode. Hendes design er stærkt påvirket af hendes rejser rundt i verden, især på eksotiske steder som Bali, Marokko og Indien.

Jeg vidste meget tidligt inde i projektet, at jeg skulle fange hendes stil ved at kombinere noget klassisk, med noget ektravagant og toppe det af med noget illustrativt, som fortalte en historie om hendes passion for smykker og accessories.

Industry:

Jewelry & Accessories

Year:

2020 - 2021

Involvement:

Visuel Identity Development, Advertising Campaigns, Social Strategy & Content Creation

Old-Madame-Bijoux-Logo-1 New-Madame-Bijoux-Logo-1

Målet med logoet var at gøre den mere eksklusivt, med stadig beholde noget af den Romaniske "Vibe" med skriveskriften. Dette blev yderligere understreget med en ædelsten formet som en hjerte. 

Oops-min-1
Fuck-the-rules-min-1
metro-poster
1-Beheme
3-Beheme
4-Beheme-1
2-Beheme
bohemewall-1

"Jeg er glad for at dele min positive oplevelse med at arbejde med Jonas. Hans ekspertise, professionalisme og dedikation har været intet mindre end enestående. Hans enestående evner og positive indstilling har gjort vores samarbejde både sjovt og vellykket. Jeg anbefaler stærkt Jonas og ser frem til at arbejde sammen med ham igen i fremtiden."

Rigmor Lugiano
Madame Bijoux Copenhagen

Werners Media //
Jonas Werner TImm
Vesterbo 1
4000 Roskilde
Kongeriget Danmark
Tlf: +45 22 33 72 32
Email: j@wernersmedia.dk

View